Gastspelers


Click here to see this site in English.flg

Honger 

Steef Hupkes
Acteur/zanger

Steef Hupkes (1981) studeerde af aan de Kleinkunst-academie in Amsterdam. Met zanggroep Stanley en de Menzos was hij te zien op het Oerol festival ,op tv bij DWDD Guilty Pleasures, hij speelde in het voorprogramma van Acda en de Munnik, in het voorprogramma van De nacht van Carice, tijdens De gekste dag van BNN en de VARA en bij het televisie programma ON AIR. Met zijn eigen band speelde hij bij Club Calotte, De Artis Zoomeravond, Het perron en p3 in Purmerend. Daarnaast heeft hij een vaste rol in de serie SpangaS als docent Jochem Damstra. Hij deed imitaties bij het Koppensnellerscabaret van Jack Spijkerman. Speelde hij rollen in de Co assistent, de serie Bitches van BNN, de telefilm On Stage IDTV filmproducties. In het theater speelde hij een rol in de musical De Jantjes van Joop van den Ende, in de gansteropera PIMP van jeugdtheatergroep ZEP, in de operette La Vie Parisienne, in de opera Drebbel het volmaakte rood van stichting Nachtwerk
, in de voorstelling REVULUTIE, van het gezelschap Annette Speelt onder regie van Kees Prins, in de Lunchtheatervoorstelling Naar de Stad van Jurre Bussemaker. Steef speelde de mannelijke hoofdrol in de voorstelling Popster (Fantasten/TG Aan Tafel) tijdens de Parade 2011 en de mannelijke hoofdrol in 2011-2012 in de Fantasten-voorstelling Dodelijk Verlangen.

Foto Jorrit Ruijs

Jorrit Ruijs
Acteur/Danser 

Jorrit Ruijs (1980) volgde een klassiek balletopleiding aan The Royal Academy of Dancing en studeerde daarnaast af aan de Amsterdamse Toneelschool. Hij liep stage bij Toneelgroep Amsterdam en was twee jaar vast verbonden aan Het Zuidelijk Toneel. In Roberto Zucco van toneelgroep de Appel en Don Carlos van Huis aan de Amstel speelde hij de titelrollen en ook in de musicals Hair, geregisseerd door Marcus Azzini en Ciske de rat van Stage Entertainment speelde hij diverse hoofdrollen. In Nijinsky – gek van dans, geregisseerd door Peter de baan en gechoreografeerd door Toer van Schayk, combineerde Jorrit zijn beide opleidingen als danser en acteur. Met zijn succesvolle, door hem zelf geschreven voorstelling Het temmen van de Faun op het Amsterdam Fringe Festival, in een eindregie van Titus Tiel Groenestege, ging zijn onderzoek naar de combinatie tussen dans en spel verder. Naast het Fringe Festival speelde hij ook op Oerol en meerdere malen op de Parade. Op televisie speelde Jorrit een vaste rol, in de serie Bloedverwanten (AVRO) en recentelijk de hoofdrol in Motief voor moord (EO) en daarnaast in verschillende rollen in o.a. Kinderen geen bezwaar (VARA), Van God Los (BNN), Walhalla, (BNN) Co-assistant (Net 5), Flikken Maastricht (TROS), Spoorloos verdwenen (AVRO), Boks (Talpa), Ernstige delicten( VARA), Bon Bini Beach (Yorin), Blauw-Blauw (RTL 4), Goede Tijden Slechte Tijden (RTL 4), AU (canal+), Stupicupido (VPRO) en in de (tele)films: Het negende uur (EO), Het leven uit één dag, regisseur; Mark de Cloe en Beat, regisseur; David Verbeek (International Rotterdam Film Festival 2004). Jorrit sprak stemmen in voor de animatiefilm La peur du loup en was te zien in de videoclip This Plan van de band Moke. Tot slot is Jorrit vanaf de wereldpremière in 2010 als acteur betrokken bij Soldaat van Oranje, de musical waar hij de rol speelt en danst van Bram Goudsmit. In 2013-2014 speelde hij in de Fantasten-voorstelling Isolement.

Foto Melissa Pieters

Melissa Helena Pieters
Actrice/Danseres 

Melissa Pieters (1990) is een Belgische actrice en studeerde in 2014 af als theatermaker aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Zij speelde daarna onder andere in de voorstellingen M2, G-Force en All Inn van Sarah Ringoet en Waldo & the Outsiders van gezelschap Afslag Eindhoven. Daarvoor speelde zij in Beatrix en de Grieken concept & regie Martijn Bouwman/Paul de Bruyne en Caligula geregisseerd door Bert Geurkink.

©PhileDeprez5698Lotte Rischen
Actrice

Lotte (1986) studeerde 2011 aan de acteursopleiding op de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Ze speelde onder andere in: Voorjaarsoffer (MAAS theater en dans)Kortjakje (MAAS theater en dans en theatergroep MAX) en Wie is er bang voor rood, blauw en geel alledrie in regie van Moniek Merkx. Verder in Gezocht: konijn (MAAS theater en dans), regie Rene Geerlings. Het Leven een Gebruiksaanwijzing en Games Without Frontiers van Jakop Ahlbom. Tuigdorp 3: Het Kaseffect en Tuigdorp 2: Retour Afzender van TG Monster, Is er nog macaroni, regie Dorien Folkers, Fanny & Alexander regie Liesbeth Coltof, Diep, diep in het bos regie Michelle van Daalhoff. Daarnaast in De Studio 2011 Flashback van Mirjam Koen, de korte film Zelfportret van Kristjan Knigge, Met gesloten ogen van Jos van Kan en DODO MIXX van Thomas van Ouwerkerk. Ze maakte in 2014 samen met Anne Fé de Boer The Silent Twins (MAAS theater en dans) en Wie niet weg is is gezien (MAAS theater en dans) waarmee ze o.a. op de PARADE en OEROL 2014 stonden en inmiddels ook op meerdere internationale festivals te zien zijn. Voor meer info zie : www.lotterischen.nl

ZPim Veulings
Choreograaf

Pim (1981) studeerde bachelor dans aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Hij begon zijn carrière bij het Nationale Opera en Ballet waar hij choreografieën danste van onder meer Kim Brandstrup, Lucinda Childs, Amir Hosseinpour, Jonathan Lunn, Kimiho Hulbert, Marco Berriel en Thomas Wilhelm en samenwerkte met regisseurs als Pierre Audi, Willy Decker, Robert Carsen, Nikolaus Lehnhoff, Davis Alden en Peter Sellars. Pim danste voor Annabelle Lopez Ochoa in Maria des Beunos Aires, stond in de producties Saturday Night Fever(2001) en MammaMia!(2003) van Stage Entertainment. Van 2008 tot 2009 was Theaterhaus Stuttgart zijn thuisbasis. Met Amir Hosseinpour werkte hij samen voor La Traviata Landestheater Niederbayern, de wereldpremière van The Lost van Philip Glass Landestheater Linz, Akhnaten Kunsthuis Vlaamse Opera en Ballet, Guillaume Tell 2014: Welsh National Opera en 2015 Teatr Wielki Narodora. Verder creëerde hij o.a. in regie van Floris Visser voor De Nationale Reisopera: Orphèe et Eurydice, in regie van Ruut Weissman voor Stage Entertainment: De Tweeling, in regie van Ria Marks voor Orkater i.s.m. Holland Barok en Orkaan De PindakaasPrins, One Minute Sculpter voor Design Studio Moooi by Marcel Wanders, in regie van Titus Tiel Groenesteege (met eindregie Paul van der Laan) voor Orkater Crazy Love, voor de Fontys Hogeschool voor de Kunsten en IT’s festival 2014: Fremdkörper, voor het Groninger Museum tijdens de expositie van David Bowie is: Bowie, Theaterfestival De Parade / Fringe 2014: SEX, Tools unlmtd Scapino Ballet Rotterdam, Voor de studenten Codarts Rotterdam Spring Awakening en Bright Lights Big City, Theater Mlab: Kiss me Kate en voor NJO Muziekzomer 2014 La Ilorona.

Happy Family (spin-off Isolement)

1509183_10151889222471527_1543312863_n-1

Dwayne Toemere
Acteur/Danser

Dwayne behaalde in 2006 aan de UvA zijn master psychologie. In 2011 studeerde hij af aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten bij de mimeopleiding. Hij begon in 2004 te spelen bij DOX in Utrecht en speelde in de jongerenvoorstellingen ‘De grote Voelshow’ en ‘Power to the People’, beiden onder de regie van Marjan Barlage en met de choreografie van Sassan Saghar Yagmai.
Dwayne liep stage bij Golden Palace in de voorstelling ‘Echte Mannen, echte Vrouwen’ van Ingrid Kuijpers. Daarnaast was hij te zien in de dansfilm ‘Val’ van Boukje Schweigman en Joris Hoebe op Cinedans in 2010. In de zomer van 2013 speelde Dwayne in de festivalvoorstelling ‘Spectaculaire Voorstelling’ van Toneelgroep Oostpool/Boogaerdt en van der Schoot op Oerol festival en festival Boulevard. Samen met studiegenoot Yannick Greweldinger maakt Dwayne sinds de mimeopleiding voorstellingen onder de naam MTG Botlek waarmee zij in Nederland en in het buitenland hebben gespeeld (www.mtgbotlek.nl).

_

Yannick Greweldinger - Photoby Caroline Bijl kopieYannick Greweldinger
Acteur/Danser
Yannick is in 2011 afgestudeerd aan de mimeopleiding in Amsterdam. Sindsdien speelt en maakt hij fysieke theatervoorstellingen. Hij maakt deel uit van de vaste spelersgroep van Jakop Ahlbom, waar hij dit seizoen in de voorstelling ‘Lebensraum’ speelde. Verder werkte hij o.a. met Ivana Muller en Oystein Johansen in verschillende voorstellingen en maakt hij zelf voorstellingen met Dwayne Toemere als Mimetheatergroep Botlek. (www.mtgbotlek.nl)__

Isolement

Foto Jorrit Ruijs

Jorrit Ruijs

Acteur/Danser 

Jorrit Ruijs (1980) volgde een klassiek balletopleiding aan The Royal Academy of Dancing en studeerde daarnaast af aan de Amsterdamse Toneelschool. Hij liep stage bij Toneelgroep Amsterdam en was twee jaar vast verbonden aan Het Zuidelijk Toneel. In Roberto Zucco van toneelgroep de Appel en Don Carlos van Huis aan de Amstel speelde hij de titelrollen en ook in de musicals Hair, geregisseerd door Marcus Azzini en Ciske de rat van Stage Entertainment speelde hij diverse hoofdrollen. In Nijinsky – gek van dans, geregisseerd door Peter de baan en gechoreografeerd door Toer van Schayk, combineerde Jorrit zijn beide opleidingen als danser en acteur. Met zijn succesvolle, door hem zelf geschreven voorstelling Het temmen van de Faun op het Amsterdam Fringe Festival, in een eindregie van Titus Tiel Groenestege, ging zijn onderzoek naar de combinatie tussen dans en spel verder. (zie verder CV bij Honger)

foto marie kleinMarie Groothof
Actrice 

Marie studeerde af aan de mime-opleiding te Amsterdam. Ze speelde eerder in de voorstellingen:  ‘Paradiso stad van de toekomst’ onder regie van Moniek Merkx, ‘Vielfalt’ van Jakop Ahlbom, ‘Jetlag’ onder regie van Ko van de Bosch, ‘Koolzaad’; een lokatievoorstelling door Bonte Hond, ‘Tjechov bij de bushalte’, ‘3 zussen’  ‘Small World’ en ‘Bimbo’ van Boogaerdt/Van der Schoot. Zij is vaste maker bij MTG Schwalbe en maakte daar o.a.  ‘Schwalbe speelt op eigen kracht’ en ‘Schwalbe speelt vals’. Voor de meerdere Parades maakte en speelde zij ‘Sag mir,….’, ‘prinsesjes op de erwt’; voorstelling voor de kinderparade, ‘De beer is los’ met haar vader René Groothof en bij Carver maakte zij een voorstelling met haar moeder Leny Breederveld en zusjes getiteld ‘Het Perron’.

TienusMartijn Konijnenburg
Componist 

Martijn studeerde af aan de rockacademie, als toetsenist en werkt momenteel als songwriter/producer @ The Pelican Studio. Zijn ervaring in muziekbusiness deed hij op bij de bands Leaf (songwriter, toetsenist, gitarist, zanger) en Color Ones (songwriter, zanger, gitarist). Als songwriter schreef hij voor Krystl, Nina June, Airto, Rachel Louise, Leaf, Color Ones, Ed Struijlaart, Tania Cross, Jenny Lane, Charlie Dee, Rachel Louise, Tessa Rose Jackson, Tim Akkerman, When We Are Wild, Skiggy Rapz. Als producer voor Pelican Productions werkte hij voor, Krystl “Rolling” (2011), Color Ones (2012), Nina June “The World Awaits” (2012), Rachel Louise “Be Your Own Cheerleader’ (2012), Krystl “undefeatable” (2012/2013) en Eveline Vroonland (2013/Huidig). Hij werkte o.a. samen met EMI, Universal, Warner Music, CNR, Massive Music, Talpa Music. Tv/Radio Reclamewerk deed hij o.a. voor McDonalds, Samsung, Martini, Subway, Symfonica In Rosso en Heineken.

Stefan fotoStefan Dijkman
Lichtontwerper 

Stefan Dijkman is sinds 1987 is hij vaste lichtontwerper van Orkater en Mexicaanse Hond (Alex van Warmerdam). Vanaf 1995 is hij freelance lichtontwerper voor oa Het Noord Nederlands Toneel bij de voorstellingen Don JuanMisdaad en Straf en Fellini. Voor het Nationale Toneel heeft hij het licht bij Gijsbrecht van Amstel, Expats en Drie Zusters vormgegeven. Ook was hij verantwoordelijk voor het lichtontwerp bij Innenschau van Jacob Ahlbom, De Kersentuin onder regie van Gerardjan Reijnders en La Nozze di Figaro van de Reisopera.

Dodelijk Verlangen

Steef Hupkes
Acteur 

Steef Hupkes (1981) studeerde af aan de Kleinkunst-academie in Amsterdam. Met zanggroep Stanley en de Menzos was hij te zien op het Oerol festival ,op tv bij DWDD Guilty Pleasures, hij speelde in het voorprogramma van Acda en de Munnik, in het voorprogramma van De nacht van Carice, tijdens De gekste dag van BNN en de VARA en bij het televisie programma ON AIR. Met zijn eigen band speelde hij bij Club Calotte, De Artis Zoomeravond, Het perron en p3 in Purmerend. Daarnaast heeft hij een vaste rol in de serie SpangaS als docent Jochem Damstra. Hij deed imitaties bij het Koppensnellerscabaret van Jack Spijkerman. Speelde hij rollen in de Co assistent, de serie Bitches van BNN, de telefilm On Stage IDTV filmproducties (zie verder CV bij Honger)

Clara Hupkes-Bovenberg
Actrice/Componiste Additional Soundscapes

Clara studeerde in 2007 af aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunst Academie. Ze speelde in ‘Othello’ van het Nationale Toneel, regie: Johan Doesburg , ‘Trojaanse vrouwen’ van Annette Speelt, regie: Thijs Romer en Michel Sluysmans, ‘Vrouwtje met de grote jas’ van TG Aan Tafel regie: Titus Tiel Groenestege. Zij nam tijdens de Parade 2009 de rol over van Bart Rijnink in ‘Fantasten2/Roze Kater’ en ze speelde in de tv-series  ‘Kinderen geen bezwaar’ van de Vara, ‘Stellenbosch’, ‘Het verdwenen verhaal’ en ‘Retour Uruzgan’ van de .E.O. Verder schreef ze in 2010 samen met Almar Kok de muziek voor de voorstelling ‘Reizigers’ van TG Aan Tafel. Zij schreef samen met Almar Kok alle muziek voor ‘Dodelijk Verlangen’ en voor de voorstelling ‘Popster’. In ‘Popster’ speelde zij tevens mee tijdens de parade 2011.

Almar Kok
Componist Additional Soundscapes  

Almar studeerde compositie & muziekproductie aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Beïnvloed door uiteenlopende muziekstijlen zoals trance, black metal en klassiek schrijft en produceert hij kleurrijke muziek voor theatervoorstellingen en verschillende audiovisuele media. Hij componeerde voor voorstellingen van onder andere Tamar Muziektheater, het Rotterdam Philharmonic Gergiev Festival, Theatergroep Suburbia en Theatergroep Aan Tafel. Als arrangeur werkte hij samen met onder andere Vincent van Warmerdam, De Kift en Paul van Brugge. Voor twee korte films van André Adema en Rachel Visscher nam hij zijn muziek op met het Matangi Quartet. Verder werkt hij samen met Clara Hupkes (in het geheim) aan een nieuw, energiek muziekgenre dat weldra in Nederland te horen zal zijn. Hij schreef (samen met Clara Hupkes-Bovenberg) alle muziek voor de voorstelling Popster en speelde hierin mee op de Parade 2011 als live DJ.

HET RAGAZZE KWARTET
Rosa Arnold, Jeanita Vriens, Annemijn Bergkotte, Genevieve Verhagen

In 2012 speelde het Ragazze Kwartet in Dodelijk Verlangen van TG Fantasten. In juni 2012 speelde het Ragazze Kwartet ook in de productie van muziektheatergezelschap Via Berlin, Vanaf nu heet je Pjotr, als ‘nieuwkomer’ bij Orkater onder andere tijdens het Terschellingse Oerol festival in juni 2012. Het Ragazze kwartet werd reeds geroemd om haar frisse, enthousiaste en kleurrijke manier van spelen. Met een avontuurlijke, grensverleggende koers varen de Ragazze dwars door de klassieke kamermuziekwereld. http://ragazzekwartet.nl

Rosa Arnold begon op vijfjarige leeftijd met vioolles op de muziekschool in Hilversum. Van haar zesde tot twaalfde jaar kreeg zij les van Willem Welling in Bussum. Gedurende haar middelbare schoolperiode studeerde Rosa bij Coosje Wijzenbeek, waar zij ook deel uitmaakte van de ‘Fancy Fiddlers’. Zij werd op haar dertiende toegelaten tot de jong talentenklas van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Aldaar volgde zij haar Eerste Fase bij Peter Brunt en sloot deze succesvol af met het cijfer 9. Vlak na haar examen in Den Haag ontving zij de Kersjes van Groenekan-beurs, een prijs die één maal per jaar wordt toegekend aan een jonge veelbelovende violist. In december 2008 studeerde zij cum laude af aan het Conservatorium van Amsterdam bij Vera Beths. Het eerste jaar van haar master opleiding studeerde zij aan  de Universität der Künste (UDK) in Berlijn bij Ilan Gronich. Rosa nam deel aan verschillende cursussen zoals Margess International (Zwitserland), de Holland Music Sessions en de Sommerakademie Cervo (Italië). Als soliste maakte ze, naast concerten in eigen land, tournees naar Zweden, Argentinië en Duitsland. Rosa speelde in het Nationaal Jeugdorkest, het Ricciotti, het EUYO (Europees Jeugd Orkest), het Gustav Mahler Jugend Orchester en was twee seizoenen lang plaatsvervangend concertmeester in het Magog kamerorkest. Masterclasses ontving zij van o.a. Herman Krebbers, Vera Beths en Jaring Walta.

Jeanita Vriens kreeg haar eerste vioollessen op achtjarige leeftijd van Olga Overbeek in Houten. In 2001 begon zij haar conservatoriumstudie aan het Brabants Conservatorium in Tilburg, bij Chris Duindam. De laatste vier jaar studeerde ze aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, bij Janet Krause, waar ze in juni haar eindexamen bachelor deed. Na een uitwisselingsjaar in Wenen bij professor Klaus Maetzl, sloot zij haar masters opleiding af bij Vera Beths. Masterclasses kreeg zij van ondermeer Hagai Shaham, Elisabeth Wallfish, Gerhard Schulz, Phillipe Graffin, Isabelle van Keulen en Mauricio Fuks. Vanaf jonge leeftijd speelde Jeanita veel in orkesten. Ze was concertmeester van het Ajo jeugdsymfonieorkest van de provincie Utrecht en van het VU-orkest in Amsterdam. Ook speelde ze een paar jaar mee in het Nationaal Jeugdorkest en in het European Union Youth Orchestra. Ze speelde regelmatig in het Rotterdams Kamerorkest, ook als aanvoeder.In de zomer volgde Jeanita vaak kamermuziekcursussen, zoals de Zomercursus Woudschoten, de cursus op Burg Feistritz in Oostenrijk en het Orlando Festival. Op deze laatste werd ze in 2003 geselecteerd om op het slotconcert te spelen in een pianokwartet met Stefan Metz en Frank vd Laar. In april 2008 gaf Jeanita een concert in de Raadszaal in Houten, samen met de Engelse componist/pianist Adrian Williams. Op dit concert speelden ze de wereldpremière van Williams’Houten Impressions. Onlangs werd het stuk ook opgenomen op cd. Jeanita speelt op een Gand et Bernadel viool, haar ter beschikking gesteld door het Nationaal Muziekuinstrumenten Fonds.

Annemijn Bergkotte begon met vioolspelen toen zij 5 jaar was aan de muziekschool van Deventer volgens de Suzuki methode.
Van haar 13e tot haar 15e kreeg zij les van Albert Borgers in Enschede en speelde in die tijd ook in het Twents Jeugd Symfonie Orkest.
Tijdens haar studie bij Sylvia van der Grinten, merkte Annemijn dat de viool toch niet echt bij haar paste en besloot ze over te stappen naar de altviool. Met dit instrument werd zij toegelaten tot de jong talent klas op het Conservatorium van Zwolle bij Els Krieg.
Tijdens haar tijd in Zwolle speelde Annemijn in het Jeugd Strijk Orkest Constantijn en was daar aanvoerder van de altviolen. Ook volgde Annemijn kamermuziek cursussen (o.a. Woudschoten in Zeist en Margess in Zwitserland). Annemijn nam succesvol deel aan het Prinses Christina Concours in 2001: zij won een masterclass van Emmy Verheij en was finaliste van de regionale finale. Na de Havo werd ze aangenomen op de vooropleiding van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij docente Liesbeth Steffens. In mei 2006 sloot zij haar Eerste Fase af met het cijfer 9. Zij vervolgde haar studiezij voor één jaar bij Wolfram Christ aan het Conservatorium van Freiburg. Momenteel studeert Annemijn aan de voortgezette opleiding van het conservatorium van Amsterdam bij Sven Arne Tepl.
Tijdens haar studie speelde Annemijn meerdere malen mee met het Nationaal Jeugd Orkest (waar zij ook de altviolen aanvoerde) en het Gustav Mahler Jugend Orchester.

Geneviève Verhage werd geboren in ’s Hertogenbosch. Op zevenjarige leeftijd begon zij met cellolessen aan de muziekschool bij Frank van den Berg. Toen ze 14 jaar was ging ze naar de Jong Talentklas van het Utrechts Conservatorium. In 2000 maakte ze de overstap naar het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Daar studeerde ze tijdens haar bachelor studie bij Monique Bartels en Harro Ruijsenaars. Haar master-studie sloot zij af aan de Royal College of Music in Londen bij Melissa Phelps. In 1997 en 2001 behaalde Geneviève de eerste prijs op het Interprovinciaal Muziekconcours van de Stichting Jong Muziektalent Nederland. Zij won een tweede prijs op het Nationaal Concours in 2001. Meerdere malen heeft ze deelgenomen aan de zomercursus Margess International in Zwitserland. Ook maakte ze enige jaren deel uit van de strijkersgroep ‘Fancy Fiddlers’, o.l.v. Coosje Wijzenbeek. Geneviève was aanvoerder in diverse orkesten, waaronder het Nederlands Studenten Strijkorkest en het Atheneum Kamerorkest. Zij volgde masterclasses van o.a. Jaap van Zweden, Valter Despalj, Michel Strauss, Melissa Phelps, Louise Hopkins en Johannes Goritzky.De cello van Geneviève wordt beschikbaar gesteld door het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds.

Onderhuids

Eva van Manen
Actrice

Eva studeerde af aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunst-academie. Zij liep stage bij Fantasten in de voorstelling Onderhuids. Daarna speelde ze bij Toneelgroep Oostpool in de voorstelling Een kleine Zeemeermin in regie van Marcus Azzini. Zij studeerde vervolgens af in een voorstelling met teksten van Arnon Grunberg. Ze componeert voor piano en gitaar en bespeelt menig podium solo als singer/songwriter. Ze maakte voorstellingen bij Station Noord in Groningen en werkt momenteel als actrice, theatermaker, schrijver en componist. Samen met Simone van Bennekom speelde zij in de voorstelling ErbarmeDich, vervolgd door RandLand. Ze richtte in 2012 de toneelgroep de Hollanders op. http://dehollanders.org

Roze Kater

Boy Ooteman
Acteur

Boy studeerde in 2007 af aan de Amsterdamse Toneelschool&kleinkunst Academie. Daarna speelde hij in de musical Soldaat van Oranje in regie van Theu Boermans en Zij gelooft in mij, regie Ruut Weissman. Verder speelde hij in de theatervoorstellingen: Sunday in the Park with George, M-lab, De Wonderlijke Reis van Mijnheer Prikkebeen, Theater Terra, Alfred Jodokus Kwak, een sprookje in Eend grote terts, regie Herman van Veen, Residentie Orkest, De Deadline, M-Lab, de Gebroeders Leeuwenhart, M-Lab, Roze Kater van Fantasten (oorspronkelijke cast, Parade, Lowlands en Reprise tour), de Brakke Zondag op de Parade, het Vogelparadijs van Clara Bovenberg, Op Reis met de Gouden Boekjes, Bostheaterproducties, Drie Zusters, regie Hans Croiset, en voor voor film en TV de lead in een Amstel commercial, gastrollen in Flikken Maastricht, A’dam & E.v.a., Date, Volkswagen Value, De Brief voor de Koning, Afdwalen OneNightStand Film en Houdios van de Vliegende Panters.